Demonstraties en proeverijen

Bij ons in de winkel kunt u dagelijks verschillende artikelen proeven en/of uittesten.

Wij willen u graag informeren over nieuwe producten of innovatieve toepassingen op het gebied van voeding en huidverzorging of gewoon verrassen met een heerlijk kopje nieuwe thee.
Kom graag eens langs!

Tevens worden er (gratis) workshops gehouden op het gebied van huidverzorging en speciale avonden op het gebied van voeding en gewichtsbeheersing.                                                                         

Agenda:

Demonstratie week 48: Rabenhorst. Rabenhorst sappen zijn heerlijke biologische sappen, gemaakt van puur fruit. De contracttelers van Rabenhorst zorgen ervoor dat het fruit op het juiste moment wordt geoost en direct na het plukken wordt geperst en daarna gebottled. Het resultaat is een kwalitief hoog sap waarbij de echte pure aroma van het fruit behouden is gebleven.

Demonstratie week 49: Hippeas: Hippeas zijn biologische chips op basis van kikkererwten. De biologische kruiden geven dit krokante zoutje een heerlijke smaak. Daarnaast is dit chipje ook rijk aan vezels en eiwitten. De chips is ook in kleine portieverpakking verkrijgbaar, ideaal als tractatie. Kom vanaf 5 december a.s. proeven in de winkel !